Sista dagen av 2011

hejhej, nyårsafton idag, och sen blir det 2012. Det ska bli skönt med ett nytt år, dock hoppas jag inte att jorden går under eller något, det skulle va skönt att slippa det :) Ha det bra, så ses vi nog nästa år!

Kiss me underneath the mistletoe

Eftersom det inte blev några bilder eller inlägg denna jul (dumma dator!) så lägger jag ut några bilder nu!
Kram Elin

Nikon Micro NIKKOR 40 mm

Äntligen har denna lilla rackaren kommit. Den kom även med ett motljusskydd och en liten svart tygväska. Den funkar alldeles utmärkt! Ett stort pluss är att den är bra för poträtt fotografering fast den är gjord för macro.
Kram Elin

Äntligen!

Hejhej! Kan äntligen göra ett inlägg. Fick tid att starta upp den gamla datorn. Synd att min dator troligen inte kan gå att laga. Så jag får nöja med en seg dator i några månader. Fast mitt nya objektiv kommer imorgon, så jag är glad än då :)

Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen men min dator har pajat. Något med grafik kortet. Så jag kommer nog inte kunna göra några nya inlägg tills datorn är lagad. Om det går att laga den då.
Kram Elin♥

Lucia


Idag är det Lucia och skolan hade någon "lucia-tävling", den klassen som hade mest luciakronor eller stjärngossestrutar vann. Vi vann ju såklart inte... tror jag inte?? Ja, och så var det någon kör som sjöng lite lucia sånger.
Ha det bra!

♥ Your love is hard to forget


Julklappstips!

Nu när det närmar sig jul är det ju bra vad man ska köpa till sina nära & kära, så här får ni lite julklappstips.

Kära Fredag ♥

Hej! Nu sitter jag i sängen med datorn och myser :) Idag är det fredag, jag trodde att jag hade glömt nycklarna, men insåg att jag hade dom i jackfickan. Men det inser jag ju när skoldagen är slut och jag är hemma. Heja mig!
Kram Elin

Julmys

Så, idag blev det lite julmys med Moa, Lussebullar och mjölkchoklad, Musmigt! Sen har jag inte gjort så mycket mer. Pluggat lite på tyskan och engelskan, men matten fatta jag ingenting av.

It's just another manic Monday

Hejhej! Ursäkta bilden på mig ovanför. Ser helt knäpp ut, vilket jag är :) Så, måndag och har svenska-redovevisning imorgon. Är sjukt nervös, även fast jag bara ska babbla om en bok i några sekunder.
Kram Elin

Lussekatter

Hejhej! Idag blev det lussekatts-bak. Mumsigt!

I think I love you

Foto & Redigering : Elin (Jag)
Hej! Har vart lite på stan och kollat på doftljus. Är beronde av doft ljus nästan :) Kom hem med mini doftljus, eftersom dom var riktigt dyra. De luktar underbart. Juligt och sött :D

If you promise not to say a thing I'm gonna buy that girl a diamond ring.


Härliga Fredag! Har varit trött hela da'n och har hållit på att somna hela tiden. Har precis öppnat andra luckan på min choklad kalender, Mumsigt! :D

Vad gömmer sig bakom första luckan?

Så, nu är första luckan öppen och det är nog bara att vänta tills imorrn, då man få öppna en till och smaska på den chokladbiten. Ha det bra!

RSS 2.0