NY HEADER!

Om du inte ser den nya headern, tryck på F5 :)
Har funderat på att göra en ny header ett tag nog, och grubblat och tänkt och TADHA, en ny header! Den rör sig lite också, om du inte ser det :) Den blev lite söt tycker jag :) Vad tycker ni?

Take a walk

Nikon D3000 + 40 mm
Jag har börjat redigerade en massa bilder och jag kommer nog sitta kvar här vi datorn ett bra tag till. Kanske går ut och fotar senare, om det inte börjar regna :)


30april2012

Nikon D3000 + 40 mm
Dessa bilder tog i Småland, medans jag var där. Blev väldigt nöjd med doooom :)

DREAMING

Nikon D3000 + 40 mm
Hemma igen! Började inse för några minuter sen att det är söndag och fick lite smått panik, men så kom jag ihåg att jag är ledig på måndag & tisdag :) Gött som lördagsgodis!

I need you like a heart needs a beat


Packar

Far snart mot Småland, för att hälsa på släkten. Ska bli kul att åka iväg lite, bort från regnet och allt sånt tråkigt. Tror jag inte har något internet där borta, men gör några tidsinställda inlägg snaaaaaart :) Ha det bra! Tar med kameran så ni får några småländska foton när jag kommer hem! :)

26april2012

Godmorgon. Ja, det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Det var ju inte meningen att bli sjuk direkt. Bhlöö. Ja, jag får äta mig mätt på halstablettet... Och sushi.


Just nu

Just nu sitter jag och kollar på något skumt barnprogram och har jätte ont i knät, men vet inte varför. Har precis gjort matteläxan, eller rättare sagt läst en sida i matteboken. Ha't bra!!


KÄRLEK

Nikon D3000 + 40mm
Sitter här och lyssnar på musik och har inte så mycket att göra. Tog dessa bilder förut, men började redan igår. Det tog dessutom en evighet att klippa alla små hjärtarna.

I want to live my life with you

Ibland känns allt värdelöst, att inget aldrig kommer att fixa sig. Att allt bara ska strula sig och som att jag förstör allting. Men så finns du, du som är så underbar. Som alltid kommer att finnas där även fast jag behandlar dig som ingenting. Jag älskar dig.
Idag var det en väääldigt lugn dag. Har suttit i mitt rum med Ipaden hela tiden och gjort ingenting. Eller ätiti såklart, och jag sprang nedför trappan när det var fika. Nybakade bullar! MumsMums! Bilderna övanför är från samma "fotostund" som det här inlägget, med lite annan redigering. Är det bara jag som glömmer vad den blomman heter?


SÖNDAG

Vad jag älskar doften av nybakade bullar. Det är nog en av de härligaste som finns. Hoppas ni har en bra söndag!

 


SKOGEN

Nikon D3000 + 40mm
För några dagar sen var jag och gick lite i skogen och jag passade på att ta med kameran. Fick några bilder på kottar och granar, och lite redigering på det.

I like turtles

Jag vet inte varför jag tänker på vad jag önskar mig i födelsedagspresent, jag fyller ju år om typ 6 månader... Annars har jag inte gjort så mycket mer än att köpa ett par ute-tränings-skor på Intersport. Jag har ju inte storlek 36 på skor längre :)


DYNAMITE

Idag har det varit So-prov. Det gick sådär, men det känns ju nästan alltid då. Jag gjorde mitt bästa iallafall. Annars har dagen varit lugn än så länge :) Ha det bra!


INFINITY



Nikon D3000 + 40mm

Tuesday


Måndag

Har precis kommit hem från frisören, så nu är mitt hår nyklippt. Idag har jag inte gjort så mycket, ska snart träna lite på So-provet som jag har på Torsdag. Ha det bra!


5 saker om mig


1. Jag äter bara bananer när dom är lite gröna
2. Jag har ett ärr vid mitt vänstra ögonbryn.
3. Jag fryser HELA TIDEN!
4. Jag hatar när man ska göra 5 punkter och så kommer man bara på fyra. Väldigt irriterande.
5. Jag har aldrig färgat mitt hår.

Söndag

Godmorgon! Snart ska jag åka iväg till Skövde och kolla i några affärer. Woho! Jag kom även hem med en ny cykel igår, har haft en förliten cykel hur länge som helst, så nu har jag äntligen fått en ny. Ni får ha det braigt, så kanske jag lägger upp några bilder på något från Skövde om jag hittar något.

SÖTNOSEN

Nikon D3000 + 40mm
Åh, vad jag älskar denna varelsen! Jag försökte fota henne idag men det gick sådär, hon ville absolut inte sitta still. Så här får ni några bilder där kameran fokuserar på allt annat än Basilica. Men jag tycker hon är söt ändå :)

L.O.V.E

I want a guy who love me for who I am, not for what i've done or said.
A boy that i can talk with about everything.
Not just a crush, a soulmate- wait a sec... did I just describe One Direction?

Hallon & Blåbär

Nikon D3000 + 40mm
Några bilder på en mumsig smoothie jag gjorde för några dagar sedan :)

Pluggar

Har matteprov imorgon så jag sitter i sängen och pluggar. Oj, vad kul...


Without you I'm nothing


Jag har verkligen inget att skriva,fota eller göra. Roligt! Jag kanske kan passa på att tacka för alla gulliga kommentarer jag fått det senaste + att jag ska göra en header igen, blev inte alls nöjd med den nya. Tack och hej!

Påskliljor

Nikon D3000 + 40 mm
Börjar få panik att skolan börjar snart, aaah!

STARWARS

Känner mig cool, men vem känner sig inte cool i en starwars t-shirt?


12.04.08


Glad påsk!

Ja, idag kom påskharen och lämnade några påskägg. Mumsigt! Glad påsk allihopa!


Någon sa att det var vår...

Ja, det har ju varit skönt väder några dagar nu, men så började det snöa... Bhöööö.


Dag 4 - Favorit i kameraväskan

Förutom kameran, är mitt macro 40mm en stor favorit, älskar det objektivet. Rekommenderar verkligen det om du vill ha ett macro objektiv. Väl spenderande pengar :)

Nytt i garderoben

T-shirt från H&M och byxor från Gina Tricot.

DONUTS

Nikon D3000 + 40mm
Hejsan! Idag var jag, bror & mamma på stan för att kolla på jeans, eftersom jag råkade göra sönder mina. Kom hem med lite saker som jag visar senare. Köpte även lite munkar :)

I'm gonna love you like i've never been broken.

Nu sitter jag här och lyssnar på lite Laleh och väntar på att kamerabatteriet ska laddas klar, sen ska jag ut på nya äventyr. Ne, jag ska bara jaga några vårblommor :)


Frukost

Godmorgon! Här kommer några helt ointressanta bilder på min frukost för någon vecka sen. Åh, vad kul :)

P . Å . S . K


Nikon D3000 + 40mm

You never really can fix a heart

God morgon! Söndag idag, men är inte på så dåligt humör som man brukar vara på söndagar, för imorgon blir det ju ingen skola, för det är ju påsklov :)


RSS 2.0