Before I Die I Will#

Everytime I think a new thought, I wish I could share it with you


Louder

Just nu sitter jag och lyssnar på More Than This. Har inte gjort så mycket mer än det idag. Men det gör ingenting, det är ju One Direction!

True Story

Gjord i Photoshop :)

U

Jag var ute och fotade lite för någon timme sen. Fick några bilder. Jag har redigerad dom lite smått bara :)

-

Hej. Sitter här och gör ingenting. Är sugen på att baka chokladbullar, men jag orkar inte gå ner och ta fram allt och sen diska och plocka iordning. Så jag sitter helldre här och gör ingenting. Har även gjort lite matte läxa, är bäst på procent, eller inte alls :)
Kramisar!♥

Old pic

Hejsan Hoppsan, idag är det ju fettisdagen så bror min kom hem med semlor som vi mumsade på. Så jag var glad och mätt. Vad jag älskar sånna dagar man måste äta semlor :D

Me and my tiny camera

Hejsan Svejsan, idag är det måndag och jag har absolut inget att skriva om förutom att jag har varit med Moa och söta Ellen fyller år idag. 14 år blir du :)
Kramisar!♥

Cause I can love you more than this

I tried playing it cool, But when I'm looking at you, I can't ever be brave, Cause you make my heart race


Söndag

Förlåt för den dåliga uppdateringen. Jag & mamma åkte bort till mormor och morfar i början av lovet. Stannade även på A6 och hittade bland annat detta (ovanför) söta halsbandet på Åhlens för 199 kr. Kom även hem med två tröjor också :) Sen väntade även ett paket hemma på mig med mina One Direction tröjor och skiva :) Bilder på kläderna kanske kommer. :) Ha det bra!

Sommar

Längtar till sommaren nu, är trött på kallt och snöigt.

Floral

Nikon D3000+ AF-S Macro NIKKOR 40 mm

Let's Run Away

Nikon D3000 + AF-S Micro NIKKOR 40 mm
Hejsan. Kände mig lite inspirerad och tog fram kartan och något gammalt spel, och tog kortet över. Ne, nu måste jag plocka iordning och redigera lite fler bilder. Kramisar :)

I'm only here cause you stole my heart

Hejsan Svejsan! Idag är det måndag och det är läxfritt... tror jag, eller. Jo, det är det, tror jag. I alla fall. Redigerade denna bilden ovanför lite snabbt och lyssnar såklart på One Direction. Seriöst, det går inte inte ens en dag innan jag MÅSTE lyssna på dom :) Kramis Kramis!

Snöigt

Ja, jag var ute och fotade imorse och blev lite snöig. Kanske för att jag satte mig ned i snön... kanske :)

F.O.O.D

Sometimes, when life sucks and you know it´s never gonna get better, I put on One Direction and listen to them all night long. And when I wake up och they still singing, that´s the best way to wake up.

I wish


Nikon D3000+AF-S Micro NIKKOR 40mm

Lördag

[ingen bild]
Dålig uppdatering, jag vet. Vet inte vad jag skriva och har inte haft någon lust att vara ute och fota. Men det får jag ändra på. Imorgon blir det lite påläsning av prov som jag ska på Måndag. Ha det braigt! :)

Onsdag

Nikon D3000 + 30 mm macro
Hejhej. Har inte så mycket att skriva. Utan mest grattis på födelsedagen Harry Styles (med I One direction). Och jag har även gjort lite musmiga cupcakes. Mumsigt! Ne Nu ska jag gå ner. Ha det bra!

RSS 2.0