Make a promise please

Hej.
Imorgon är det fredag och jag tror faktiskt det är världens bästa känsla. Förutom nytvättat hår och kärlek. Men på tredje plats är helt klart att veta att det är fredag. I alla fall.
 
 

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp




Just nu har jag inget att skriva..
 
 
 
 

And finally I'm forced to face the truth


Nikon D3000, AF-S Micro NIKKOR 40mm│foto & redigering: Elin (jag)


 
 
 
 

+++

Just nu drogar jag Ed Sheeran's låtar och håller tiden med min nya klocka. Bara så att ni vet.

Gammalt

I Fredags åkte jag till Bohuslän över helgen, 15 mil i en bil och så var vi vid kusten. Men nu är jag hemma och kom hem med bland annat lite kläder från Torp som vi stannade på påvägen hem. Hejdå.
 
 
 
 
 

I'm done trying to fit in

"I'm not gonna change. Not even for you"
 
 

Creature

Nikon D3000, AF-S Micro NIKKOR 40mm│foto och redigering: jag
"Don't make yourself think that a bad day is a bad life"
 
 
 
 

Jag är lyckligare nu

Nikon D3000, AF-S Mikro NIKKOR 40mm│foto & redigering: jag│På bild: Moa

Snälla bli min igen

Första skoldagen avklarad, sådär lite halvpirrigt, börja åttan och allt. Men det gick bra! Just nu håller jag på att redigera några bilder på Moa som jag fotade för några dagar sen, det kommer nog upp mer bilder snart, men nu ska jag ner och kolla på tv.
 
 
 

Moa #2

Nikon D3000, AF-S mikro NIKKOR 40mm│foto & redigering: Jag│På Bild: Moa 
 

Moa

 
 
 Nikon D3000, AF-S Micro NIKKOR 40mm│foto & redigering: jag│På bild: Moa

Lite mer smultron

Nikon D3000, AF-S Mirco NIKKOR 40mm│foto & redigering: jag, i Photoshop + camera raw
 
 
 

+

Nikon D3000, AF-S Micro NIKKOR 40mm│foto & redigering, jag, i camera raw + photoshop
 
 

People help the people

Nikon D3000, AF-S Micro NIKKOR 40mm│foto & redigering: jag, i Camera Raw
ÄNTLIGEN! Installerat Camera Raw till datorn nu, har användt det på min gamla dator, men det är så sjukt jobbigt att få ordning på allt. Dessa bilder endast redigerade i camera raw :)
 
 
 

Tumblr Inspiration

Satte ihop några av mina favorit bilder från Tumblr till ett litet kollage. Det finns så mycket kul på tumblr och en massa duktiga fotografer och fina bilder!
 
 
 

Smultron på ett strå

Nikon D3000, AF-S Micro NIKKOR 40mm│foto & redigering: jag 
Undrar varför jag inte har kommit på det här förut, jag har ju liksom en äng utanför där jag bor med massa strån och en massa smultron i trädgården. Och voilá smultron på ett strå!
 
 
 
 
 

Musik

He is we - Happily ever afterHe is we feat owl city - All About usCher lloyd - Beautiful peopleDemi Lovato - Give Your heart a breakTaylor Swift - Eyes OpenJason Mraz - I won't give upOlly Murs - Oh my goodnessBirdy - People Help the PeopleAmy Winehouse - ValerieAdele - Turning TablesBon Iver - Skinny LoveChristina Perri feat Jason Mraz - DistanceB.o.B feat Taylor Swift - Both of usLana Del Rey - Summertimes MadnessEd Sheeran - The A TeamEd Sheeran - Small Bump
 
Några av mina favotirlåtar. Klicka för att lyssna! 
 

Lavendel

Nikon D3000, AF-S Micro NIKKOR 40mm│foto & redigering: jag 
 
 
 
 

See, maybe i'm to quiet for you, you probably never noticed me

 
foto & redigering: jag│Nikon D3000│40mm
Det värsta i hela världen (förutom krig och sånt där) är att titta in i en kamera. Det går verkligen inte, speciellt när man har slutartid på typ 20 sekunder och man sitter där och ler som ett fån innan kameran tar kort. Suck säger man då. Jaja, ni får ha en bra lördag!

I'm close enough

Bilder från Tumblr
Har ju uppdaterat grymt dåligt det senaste, men jag har bara haft det bra. Lite ensamt har jag och min mittbena allt haft det, men det händer ju ibland. Och min fina lugg har nu blivit en mittbena, men jag kanske byter tillbaka,vad vet jag?

Spread your wings my little butterfly

Ska gosa ner mig framför datorn, om man ens kan sitta skönt på en hård snurrstol, och titta på pretty little liars. Har typ missat massa avsnitt och det känns som det har hänt massor. och just det, har fått en ny dator också eftersom hårddisken gick sönder och alla bilder var borta, som nu är tillbaka tack vare min morbror :)  Ny dator, alla bilder är tillbaka och Pretty little Liars, kan det blir bättre?

My love is like a star

Demi ♥

Hej

En liten rengbågs redigerar bild kanske lyser upp denna ganska trista måndag. Idag blir det förmodlingen att vara hemma och ha det bra eller kanske går ut och fotar lite, få se. 
 
någon som vill veta hur jag gör rengbågsredigering?
 

It's like falling and no one catches you

Det senaste har nästan hela släkten varit här, spelat playstation som jag inte har gjort på typ tusen år, fotat en del och gjort lite andra roliga saker.
 
 

Nananananana

 
 
 

Jag flyger över molnen

Foto & redigering: jag|NIkon D3000|40mm
 
 
 

I'm stronger with you

 Fina Ebba och Moa på bild!.
Har inte gjort alls mycket idag, förutom att jag har rensat ogräs i rabatten och blivit 50 kr rikare & pengar är ju alltid kul, eller hur :) Ha en bra... vad blir det nu... torsdag?
 
 

Finare än finast

foto & redigering: jag|Nikon D3000|40mm|På bild: Moa & Ebba
 
 
 

augusti

En ny månad alltså och skolstarten blir allt närmare och närmare. Åttan och betyg. Läskigt men kul. Ne, nu ska jag sluta prata om skolan, det är ju faktiskt ett tag kvar :) Ha det bra!
 
 
 

Ebba & Moa

 

 

foto & redigering: jag|Nikon D3000|40mm|På bild: Ebba & Moa

 
 
 

RSS 2.0