Smile With Your Eyes

Foto & Redigering av Elin
Hejhej! Idag är det Måndag och jag har varit med Moa nästan hela dagen. Vi bakde lite och lyssnade på musik för det mesta. Hopppas ni har det bra!

Söndag

Foto & redigering av Elin
Nämen hejsan, det var länge sedan. Jag provade på lite ny redigeringen, hade ingen aning om vad jag gjorde men resultatet blev ju bra :) Lite vintage-aktigt. Lyssnar även på One Direction som jag är helt beronde av just nu :) Nä, nu ska jag sitta och gråta till More Than This.

You're my kryptonite

I♥Niall, Liam, Zayn, Harry & Louis

Cutest Ever

Tumblr_lxzzwfx9dk1rnatc7o1_500_large

1461033704_6_kll3_large
Ajdfkrqcqaa44dk_large
Källa: Weheartit

And You´ve got that one thing

OMG!

PluggisPluggis

Ingen bild här :)
Idag har jag pluggat inför några prov. Är riktigt nervös inför tyska-provet eftersom jag inte är så värst bra på tyska.
Jag har även bakat lite macarons idag, dom blev superduperluper små men jätte goda! :D
Ha det bra! :)

Delete

Nu ska jag radera en massa bilder som jag inte använder för att inte göra denna dator ännu segare när jag laddar in dom nya :D Är väldigt sugen på macarons och cupcakes så det kanske blir några sötsaker sen :D

Mysfredag

Nu är klockan åtta och jag ska gå ner till de famillja :D Hoppas ni får ha en bra kväll. Och imorgon blir det mys med tjejerna från gamla klassen :)

NY HEADER!

Så, nu har jag blivit klar med den nya headern. Jag kände att det var dags nu, och det blev en söt liten rosa med stjärnor och små dikter, och såklart bilder! :D Jag tänkte att ta med en bild på kameran men det glömde jag ju såklart bort, men den här blir bra! :) Vad tycks?

You are my teddy angel


HejHej♥! Idag var det skola som vanligt. Slutade två och sen gick jag hem med min extremt tunga ryggsäck, gympapåse + en massa skolpärmar. Ska snart börja göra läxor, ska förhoppningsvis göra alla som vi har denna veckan så att jag är läxfri, men det kommer ju sådär c:

Sista lovdagen

Älskar denna låten :)
Hajsan! Idag är det måndag och sista dagen av lovet. Usch vad tråkigt, kan det inte vara en vecka till? :) Jag känner för att ta kort med min lilla söta kamera, men vet inte vad jag ska ta kort på. Nu vet jag! :D

Lilla jag

Ja, idag tog jag kort på ett kort. Jag ser ärligt talat lite läskigt ut. Men fred på jorden ville jag ha helt klart.

Rubrik

Hejhej! Idag gick jag typ upp klockan 12 och är fortfarande trött, så jag sitter i mys kläder och gör inte så mycket.  Där uppe ser du min lilla söta kanin som också tar det lugnt. Ha det bra! :)

Kära fredag

ser ni min huggtand :)
Ja, idag har jag varit ute med mormor, morfar & mamma på en liten fotorunda. Blev knappt några foton, eftersom mina händer var iskalla utan vantar och det är omöjligt att fota med tummvantar :) Försökte hitta några hästar att fota, men det fanns inga, så jag attackerade min lilla kanin med kameran istället... det lät inte så bra :O

Waterdrops

Nikon D3000
För rätt länge sedan fotade jag lite vattendroppar, blev sådär. fick inte någon bild som blev sådär jättejätte bra. Kanske någon annan gång :)

Cuteness in a box

Nikon D3000 +Micro NIKKOR 40 mm
Hejhej! Idag var jag lite med moa. det blev bakning och så gick vi ut och gick lite. Ja, ha det bra!

Make you feel my love

Hej! Tisdag idag, och den blev lite bowling med pappa och storebror. Såklart förlora jag stort, som alltid :)
Annars har det varit en väldigt lugn dag. Snart blir det mys med familjen och klockan 9 en bra film. Fy vad jag älskar lov! :D

Mysdag

Denna tisdag har mest bestått av rostemackor med smör och myskläder i hög grad + att vi insåg att vi har haft inbrott. Mammas och pappas fönster har stora märken som om någon försökt komma in. Och någon kom ju in!
Lite guldsaker stulna, men man kunde inte se att någon hade varit inne, innan mamma letade efter ett smycke som inte låg i sin ask. Usch vad läskigt!!  Ha det bra!

2012

Gott nytt år! Idag vaknade jag kvart över ett och vill fortfarande ligga kvar, men duschen gjorde mig lite piggare. Det blev inga foton på nyårsfirandet, orkade inte bära med  mig kameran, och mobilen blir det inte bra kort på, så jag struntade helt enkelt i det. Men man får hoppas att detta året blir bättre och typ fred på jorden om det nu någonsin kommer att hända :) Ha det bra!

RSS 2.0