Foto - Moa

Hej! Lovade ju lite bilder från Foto stunden med Moa igår. Så här kommer några bilder! ♥
Nikon D3000
Kram Elin :D

Studiedag♥


Hejhej! Eller God morgon kanske man ska säga :D Idag blir det bara slapp hela dagen, för det är STUDIEDAG ♥
.
PS: Försök inte att komma skuttade ned för en trappa och landa på en damsugeslang, det gör skit ont! ♥

Outfit Of The Day

Hej! Här kommer en liten outfit av dagen :D Kanin-strumpor!!! :D

Everything happens for a reason.

Hej! Sitter här med Moa som leker med min kajal :D Finurliga människa! Vi har vart ute och tagit lite kort nu i höst vädret, det är faktsikt ganska varmt :) Lägger nog upp en del bilder sen, men här får ni ett smakprov:

Söta Moa
Nikon D3000

Ha det bra!

Svart och vitt

Nikon D3000


Matte direkt

Hej! Håller på med Matte , eftersom det är prov i matte och har typ inte tränat någonting! Men jag tror det går bra. Eller jag hoppas att det går bra :D Jo, jag var med i tidningen idag. Gömde mig bakom ett skåp :D Jo, någon hade brytit sig in på våran skola och tagit typ en nyckel som går till alla skåp, sen hittade skolvärdninnan nyckeln i sin väska. Kuligt :D
Kram Elin!

Tyska läxa.

Hej! Håller på med tyska läxan, men det går inte så bra... ne nu måste jag sluta. Till tyska läxan! :D
Kram Elin!

VILL HA!

Hejhej! Klockan är typ sju och jag kollar runt lite på kläder. Det är ju ändå min födelsedag snart, så man kan ju alltid önska sig :D Jag hittade dessa söta tröjor från Lindex. Linnet kostar 199 kr och den stickade 299 kr. Inte super duper dyrt direkt :D
Kram!

Foto - Höstigt

KAMERA: Nikon D3000
Hejhej! Fotade lite höstiga bilder idag. Kuligt! :D

Lördags kul

Hejhej!

Nu är det lördag och en massa godis, mums! Sitter just nu och lyssnar på Sara Bareilles - Gonna Get over you. Och skriver detta inlägg såklart, annars skulle det var ganska läsikgt.
Kram Elin!



Äntligen Fredag!

Glad fredag allihopa!

Hoppas ni har det bra! Har kommit hem från skolan nu, och det känns så skönt att vara utan läxor och tidiga morgnar för ett par dagar. Jag kanske ska dra ut och fota lite?
Kram Elin!


Lekte lite i Photoshop



Min Onsdag

Arkiv bild
.
Hejhej! Är sjuk idag igen. Mamma ska komma snart med lunch, så hoppas det blir något gott, även fast jag inte känner någon smak med min täppta näsa.
.
Kram Elin!

sjuk

God morgon! Sitter här i soffan med datorn är jätte snuvig och kan knappt prata. Inte kul. Får hoppas att det blir bättre.
.
Kram Elin!

Me & U

Hejhej! Hoppas ni har det bra! :D Har kommit hem från Moa, och vi har bara halvsovit hela tiden :D
Ja, skola imorrn, inte kul, inte kul. Ska ha SO-prov denna vecka, och har typ inte tränat nånting.
.
Ha det bra!
.
Kram Elin

Lekplats freak


Kram Kram, Elin :D

God natt♥

Hejhej! Sitter just nu och tittar med film med familjen, men hinner nog inte säga godnatt efter det, så god natt ♥ Skriver mer imorgon. Kommer nog bilder efter jag fotade lite med kameran idag! :D
Godnatt! ♥

Äntligen helg!

Hejhej! Hoppas ni har det bra. Jag har precis kommit hem från skolan, som vanligt :D FRedag är nog den jobbigaste dagen på hela veckan. Schemat är as tajt. I alla fall. Vet inte direkt vad jag ska göra. Sitter bara framför datorn och blegar. Ja, jag kommer väl på något :D
Kram Elin

Torsdag!

Hejhej! Har precis kommit hem från skolan och har ätit lite corn flakes med mjölk. Mumsi Mumsi! :)  Sen blir det No läxa, som jag  helst vill slippa eftersom jag har ingen aning om hur jag ska komma ihåg allt på pappret. I alla fall. Har inte så mcyket mer att säga. Så, ha det bra!
Målade lite :D
Kram Elin

School

Hejhej! Har precis kommit hem från skolan och har ätit lite Rosti-macka med apelsin marmelad. Mums! Ska nog träna lite på ttyska-läxan sen, även fast den var ganska lätt denna gången :D Nu blev jag jätte sugen på en rosti-macka :)
Foto: Elin (Jag) Nikon D3000
Kram Elin

Måndag kväll

Hejhej! Jag har precis kommit hem från söta Moa, vi har gjort alla läxor för veckan! Kul va?
Och snart blir det nog Idol. Ja jag kör väl till med en liten random bild då :D
Kram Elin

wish you were here ♥


Dop

Hejhej! Har precis kommit hem från min lillkusins dop, eller det var igår, men sov över hos farmor och Jag vill bara säga att jag har världens gulligaste lillkusiner ♥
Foto: Elin (Jag) Nikon D3000
Kram Elin

Fredag! ♥

Hejhej! Sitter här med Moa och har det bra :) Vi ska ha någon tjejkväll i kväll med tjejerna i klassen. Det ska bli kul. Äntligen fredag säger jag bara! Ha det bra!
Moas blogg: www.loovestory.devote.se
Kram Elin!

God morgon ♥

Godmorgon! Sitter här ny dushad och tänkte göra ett litet inlägg innan jag cyklar iväg till skolan. första lektionen är Tyska och sista är idrott. Jag gillar inte att byta om med annan klass som vi alltid får göra på Onsdagar. Ne, nu måste jag ner och äta frukost.

Regnigt

Hejhej! Det regnar som bara den här, var alldeles genomblöt när jag kom hem. Super kul. Ja, ska nog göra engelska och tyska läxan snart! Ha det bra!
Kram Elin

Sömndag

Hejhej! Kom hem från Småland idag, landade i min säng halv 2 på natten, och det räknas ju som idag. Sov ganska länge då :) Just nu är jag med Moa och vi har tagit lite kort som jag tänkte lägga upp :D
Kram Elin
Moas blogg heter www.loovestory.devote.se

Det är okej att känna


Stan ♥

Hejhej! Har kommit hem från stan, gick dit direkt efter skolan med Moa. Vi tittade runt lite och så, vi ska nog dit imorgon igen :) Vi köpte även skit dyr fika. Ha det bra!
Kram Elin

RSS 2.0